Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Rupe lanturile trecutului: 5 pasi!

    Despartirile sunt intotdeuna grele… Si mai greu va fi insa in clipa in care realizezi ca ai nevoie de un suflet care sa te intregeasca.
    Relatiile esuate sunt principalul motiv pentru care femeile isi pierd increderea in sine, zambetul de pe buze si, cel mai grav, gustul vietii. Ne refugiem in noi si refuzam adesea ajutorul oricui. Si totusi, avem nevoie de un el, de partenerul care sa ne inteleaga si sa fie alaturi de noi, de ce nu, pentru tot restul vietii.

     Noile relatii sunt privite cu retincenta de femei si asta din simplul motiv ca increderea nu sta la baza lor. Nu la inceput, cel putin. Iata cativa pasi care te pot ajuta sa iesi din conul de umbra ce ti-a definit viata in ultimul timp.

1. Fostul – eternul prezent din gandurile tale

     Daca te-ai hotarit sa acorzi o sansa unei noi relatii, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa ti-l stergi pe el, cel care te-a dezamagit, din memorie. Stiu ca nu este usor, insa, in mod clar nu este imposibil. Pastreaza amintirile frumoase in cutiuta sufletului tau si inchide-le acolo.       Priveste-le numai atunci cand vei fi pregatita sa le rememorezi zambind, nu cu lacrimi in ochi. Apoi adu-ti aminte de gustul amar pe care ti l-a lasat aceasta relatie. De dezamagiri, de durere, de noptile pierdute inutil. Si mergi mai departe!

2. Defineste-ti nevoile!

    Pe acest nou drum va trebui sa te pui pe tine pe primul plan. Porneste prin a-ti defini prioritatile, nevoile si asteptarile privind aceasta relatie. O vrei sa fie trecatoare, o simpla aventura care sa-ti deschida apetitul pentru iubire? Perfect! In acest caz, nu-ti pune sufletul pe tava. Vezi in noul el un potential partener pe viata? In acest caz lasa lucrurile sa curga, emotiile sa te invaluie si sentimentul pur al dragostei sa renasca asemeni naturii primavara.     Asigura-te insa ca nu vei pica in capcana dezamagirii. Cunoaste-l inainte de a te lasa purtata de val!

3. Fii increzatatoare!

    Si ce daca fosta relatie nu a mers? Nu a fost vina ta! Sau nu in totalitate! Uita-te in oglinda si simte-te bine in pielea ta! Dupa o lunga perioada de stat in umbra, e timpul sa pornesti spre un salon si sa te reinventezi! Complimentele nu vor face decat sa-ti sporeasca increderea in tine!

4. Rupe lanturile trecutului!

    Daca ai reusit sa parcurgi acesti cativa pasi, e timpul sa faci unul mareee! Sa te descotorosesti de tot ce-ti aminteste de el, fostul tartor al sufletului tau. De la scrisorele, maimutoaie si alte lumanarele pana la inelul ce simboliza asa-zisa voastra eterna legatura. Stiu ca vei cauta cu privirea obiectele lipsa si ca-ti vei apropia instinctiv buzele de inelar… Sunt doar ticuri ce vor disparea cu putin curaj din partea ta!

5. Zambeste!

    Mai stii cum e sa zambesti? Sa simti ca poti atinge cerul in zborul tau? Sa simti bataile puternice ale aripilor fluturilor ce si-au facut culcus in stomacul tau?

A venit timpul sa renasti, sa vizezi, sa tremuri de emotie… sa iubesti!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti