Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Primul an de casatorie - o proba de foc?

51% dintre mariaje se termina cu divort, iar jumatate din aceste divorturi au loc in primii ani de casatorie. Statisticile ne prezinta o realitate deranjanta. Dupa ce aburii pasiunii din timpul lunii de miere incep sa se risipeasca, realitatea vine sa dea afara zanele din povestea in care credeam ca vom trai pana la adanci batraneti.
     Pragmatismul se instaleaza confortabil, in timp ce membrii cuplurilor incep sa se confrunte cu diferente pe care nu le-au observat inainte de marele pas. Ce e de facut? Depinde de fiecare cuplu in parte. Sunt insa cateva reguli generale, pe care toate cuplurile ar trebui sa le cunoasca daca vor ca relatia lor sa fie durabila. Noi le-am pus cap la cap pentru tine, ca sa nu te numeri printre cei care afirma sus si tare ca dragostea dureaza... doar 3 ani.

          Pana cand datoriile ne vor desparti!
    Banii reprezinta o chestiune destul de delicata pentru orice cuplu aflat la inceput de drum. Daca nu va calculati bugetul impreuna, riscati sa va aventurati (separat) in cheltuieli iresponsabile. Ca sa nu ajungeti sa va invinuiti reciproc de un eventual dezastru financiar, stabiliti impreuna care va sunt prioritatile (mobilarea casei, masina, vacante etc.) si pe ce nu merita sa dati banii (cel putin nu acum, cand sunteti la inceput de drum).
Inca ceva: nu uitati sa puneti bazele unui cont de economii pentru zile mai putin dulci.

         Ea spala vasele, el da cu aspiratorul!
    Inaintea casatoriei, multe cupluri presupun ca celalalt membru isi va asuma anumite responsabilitati in casa. De cele mai multe ori, asteptarile le sunt inselate. Sfatul nostru: negociati impreuna rolul fiecaruia in ceea ce priveste treburile casnice.
Pont: daca nu se pricepe prea bine la ce il pui tu sa faca, nu-l cicali, da-i o mana de ajutor! Pe viitor se va descurca mai bine.

           O imbratisare pe zi, doua... sau mai multe!
      Sexul e grozav in primele luni ale mariajului, nimeni nu poate sa conteste asta. Tinerii insuratei stiu sa profite la maxim de pasiunea si entuziasmul de la inceput. Totusi, adevarata apropiere se produce gratie acelor mici gesturi pe care uneori nici nu ne dam seama ca le facem, acele imbratisari si sarutari spontane, venite direct din inima.
Daca vrei ca relatia voastra sa creasca, nu trece cu vederea importanta acestor mici dovezi de afectiune.

     Sotul+Sotia+Mama sotului+Tatal sotiei+Verisori si Cumnati = Casatorie 
    Daca nu vorbiti de la bun inceput cu rudele voastre, este foarte posibil sa ajungeti sa va faceti programul in functie de ei. Mamicile care vin in vizita cand te astepti mai putin, verii care se instaleaza la voi fara sa va intrebe daca va convine sau nu, toate aceste mici intimplari nefericite vor ajunge, in timp, sa va faca viata amara.
    Ca sa nu mai dati vina unul pe celalalt pentru astfel de situatii, discutati de la inceput cu rudele voastre pe tema aceasta. De preferat, stabiliti un program fix de vizite, astfel incat sa nu fiti luati niciodata pe nepregatite.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti