Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Coafuri 2010


Trendul primavara-vara 2010 pentru coafuri aduce schimbari spectaculoase in hairstyling. Se pare ca zicala "Blondele se distreaza cel mai bine" este perimata. Culoarea la moda in 2010 este rosul. De acum roscatele vor fi considerate cele mai sexy femei!

Tendinte in coafuri 2010
In sezonul primavara-vara 2010 femeilor vor opta pentru coafuri si tunsuri care sa le dea un aer sexy. Nu se mai poarta parul drept, indreptat cu placa, care a fost in trend in sezoanele trecute. In moda 2010 este in tendinte parul lasat liber pe spate si putin ondulat. Se poarta acele coafuri care iti dau un aer de naturalete. Este adevarat ca parul lung este in tendinte in 2010, dar asta nu inseamna ca nu poti fi la moda in 2010 daca ai parul scurt sau de o lungime medie. Important este ca atunci cand il aranjezi sa nu exagerezi cu produsele de modelare. Evita sa folosesti prea mult gel sau spuma de par.



Coafuri 2010: Modele si sfaturi
Unul dintre motivele pentru care se poarta coafurile lejere ce nu au un aspect studiat este faptul ca acestea sunt considerate un "stil tineresc". Cine nu vrea sa para mai tanara? Daca vrei sa-ti aranjezi parul diferit in fiecare zi ai mai multe variante: poti sa-l prinzi intr-o coada de cal, sa porti o bentita sau poti sa-ti prinzi cateva suvite cu o agrafa. Cea mai simpla modalitate de a da mai mult volum parului este sa-l porti lasat liber si sa-l ondulezi putin la varfuri. Nu-i nimic daca nu-ti ies toate buclele perfect, acestea trebuie sa para cat mai naturale.
Parul tau este drept si fara volum? Nu-i nimic cu o tunsura potrivita si tu poti fi la moda 2010. Foloseste produse care dau volum parului, iar din candin cand nu te sfii sa-l mai pui pe bigudiuri. Nu trebuie sa ai bucle perfecte, ci doar sa-i dai putin volum. Astfel cu doua ore inainte de a iesi in oras sau seara inainte de culcare putin pe bigudiuri. Nu ai timp sa-l pui pe bigudiuri ? Onduleaza-l putin cu o perie de par si apoi folseste fixativ pentru a-si pastra forma pe parcursul intregii zilei.
In 2010 se poarta parul cat mai filat si tuns cat mai asimetric, in culori naturale iluminate.



Tunsori 2010
Parul scurt cu franjuri reprezinta una dintre coafurile de top ale acestui an, foarte recomandata femeilor
mereu active si stilate. Fie ca sunt cu bretonul mai lung precum tunsoarea Victoriei Beckham sau cu bretonul mai scurt ca cel al Rihannei, tunsorile "a la garcon" sunt in voga in acest sezon, fiind in acelasi timp si foarte practice si usor de intretinut.
Pentru cele care prefera parul lung sau au un stil mai elegant, hair-stilistii recomanda bobul de diferite lungimi. O tunsoare cu stil care avantajeaza mai multe tipuri de fete si cu care nu vei da gres, indiferent de ocazie.
 

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti