Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Coafuri cu volum

Cele mai multe dintre noi suntem aproape mereu intr-o lupta contra timp cu volumul propriului par. Facem tot felul de giumbuslucuri pentru a-l capata si mentine macar pentru o zi. In cele din urma ne resemnam sau ne declaram fericite daca l-am facut sa poposeasca pe capetele noastre macar cateva ore. Sa fie oare o pasare atat de rara?
Un prim sfat care a dat de obicei rezultate in aceasta situatie esta sa apelezi la un stilist, care sa-ti faca suvite in culori mai deschise sau mai inchise, dupa caz, cu vreo doua tonuri decat culoarea pe care o are parul tau. Aceste suvite vor da parului tau senzatia de volum.

Pentru o coafura cu volum, trebuie sa-ti tunzi parul in scari, la o lungime medie. Se stie ca, cu cat parul este mai lung, cu atat pierde din volum. Si daca, totusi, esti indragostita de o podoaba capilara cat mai lunga, iti poti strange parul inainte de culcare intr-o coada in varful capului.
Evita cat poti de mult balsamul, mai ales daca ai parul lung si drept, pentru ca o sa devina foarte moale. Ai grija sa nu intinzi parul prea tare, pentru ca s-ar putea sa devina prea alunecos si sa nu mai poata fi coafat.
Nu iti pieptana parul atunci cand este ud! Acesta se va intinde in exces, iar buclele vor disparea. Dupa baie infasoara-ti parul intr-un prosop si asteapta pana acesta va absorbi apa. Atunci cand iti usuci parul foloseste-te de feon si de o perie rotunda. Dupa ce ti-ai zvantat pe jumatate parul cu feonul, stand su capul in jos, prinde-l pe portiuni mici si, pentru inceput, usuca-ti firele libere de la ceafa, rotind peria incontinuu sub jetul de aer cald. Desfa portiunea urmatoare si fa acelasi lucru. Incearca sa-ti usuci suvitele in sensul opus cresterii parului, pornind intotdeauna de la radacina. Continua astfel pana la sfarsit. O alternativa de coafare a parului, este cea cu difuzorul de par, mult mai la indemana oricui.
Fixativul si spuma de par se aplica cu moderatie. Spuma de volum se distribuie pe par cu ajutorul unui pieptan sau perii, pentru a se evita ingrasarea, atunci cand incepem sa-l coafam si fixativul se pulverizeaza de la distanta la sfarsitul operatiunii.

http://www.elady.ro/articole/Frumusete/Coafuri-cu-volum.html

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti