Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Sfaturi pentru un machiaj perfect al ochilor

Te-ai uitat de nenumarate ori la pictorialele cu vedete si te-ai intrebat, tanjind sa arati la fel, cum poti avea ochii asa mari si foarte bine pusi in valoare? Marea majoritate a starurilor arata fara machiaj ca orice femeie obisnuita... insa fotomodelele si vedetele pun in practica niste secrete de frumusete care le transforma in adevarate zeite. Afla si tu de la eLady cum poti arata asa!

Sfaturi pentru un machiaj perfect al ochilor
- Respecta ordinea de aplcare a produselor de machiaj: mai intai fondul de ten, apoi aplici machiajul pentru ochi si de-abia la sfarsit rimelul. Aceasta ordine iti va scuti o multime de timp pierdut.
- Inainte de a te da cu tus de gene foloseste intotdeauna separatorul.
- Aplica tusul de gene insa usor si fin, ca sa nu incarci, si pe genele inferioare. Make-up artistii ne recomanda folosirea tusului de gene cu mare generozitate, fie ca vorbim despre produse pentru gene mult mai lungi, intoarse sau despre cele pentru extra volum. Insa doar pentru genele superioare!
- Pentru petreceri, fii indrazneata si adopta un stil sexy si nonconformist prin aplicarea genelor false.
      Daca nu ai genele lungi dar ti-ai dori un look de diva hollywoodiana nu trebuie neaprat sa ai o armata de make-up artisti in jurul tau ci doar o pereche de gene false pe placul tau si putina rabdare. Cum se aplica genele false
Acum alege genele false pe care doresti sa le porti. Exista o multitudine de culori, forme si marimi ale acestora in magazinele de specialitate, de la cele simple si naturale la pene si strassuri.
Pentru petreceri poti purta strassuri, sunt foarte sexy si lumineaza privirea. Aplicarea genelor false
Dupa ce ti-ai ales modelul si culoarea aplica solutia adeziva speciala pe baza genelor false, lasa un pic solutia sa se usuce pana ce aceasta devine din lichida putin lipicioasa si aplica-le la baza genelor tale naturale presand usor dinspre centru spre margini cu o coada de pensula mai subtire.
Asteapta cateva minute ca lipiciul sa se usuce.
Traseaza o linie cu tus de ochi cat mai aproape de linia genelor false pentru a camufla lipiciul si baza ce da senzatia de fals.
Aplica mascara pe varfurile genelor tale incercand sa le ridici si sa le lipesti de cele false pentru a avea continuitate. Nu apasa prea tare pe periuta mascarei pentru a nu dezlipi genele.
- Pentru o privire seducatoare, foloseste un creion alb pentru pleoapa inferioara, la nivelul genelor, care va crea luminozitate in jurul ochiului. In plus, aplica foarte putin fard deschis la culoare (alb, crem, bej) catre coltul interior al ochiului pentru a sugera acelasi efect de luminozitate si claritate.
- Pentru un look seducator, trebuie ca sprancenele tale sa fie si ele uniform pensate si periate. Forma sprancenelor influenteaza intreaga infatisare si, mai mult, poate crea senzatia de ochi mari si privire seducatoare. Nu-ti pensa sprancenele pana lasi din ele doar o linie, insa nu le lasa nici stufoase. Si, cel mai important, aminteste-ti ca spranceana se penseaza corect numai de pe arcada inferioara, pentru ca altfel vei capata o imagine plangacioasa.
- Alterneaza pensatul de la o spranceana la alta. A te pensa pe rand de fiecare spranceana in parte este o greseala pe care multe dintre noi o fac. Este mult mai bine sa iti pensezi ambele sprancene alternativ, evitand, pe cat posibil, partea superioara. In acest fel nu risti sa te "captusesti" cu forme diferite ale sprancenelor.
- Cum adaugi luminozitate privirii? Simplu! Fardul de pleoape trebuie sa fie in culori calde, o nuanta mai deschisa decat culoarea parului tau pentru a nu capata un aspect „batrancios". Evita sa folosesti o doar singura culoare vie pentru machiajul pleoapelor si axeaza-te pe jocuri din umbre de culori, cu tonurile mai inchide spre tample.
- Pentru ca imaginea generala sa iti scoata in evidenta si sa iti puna in valoare machiajul ochilor, foloseste creionul dermatograf si pudra pentru sprancene. Mai intai creionul, apoi, foarte usor, pudra.
- Pentru a da o impresie de luminozitate si mai mare a privirii, aplica o picatura de fond de ten sau putin fard de pleoape mai deschis in coltul interior al ochiului. Trucul est epotrivit si pentru acelea dintre noi care au ochii prea apropiati unul de celalalt.
- Daca vrei sa iti scoati forma ochilor in evidenta, traseaza o linie subtire sau groasa, dupa preferinta, folosind tusul pe pleaopa superioara, cat mai aproape de gene. Lina trebuie sa fie continua si netremurata Pentru a crea un efect deosebit in zona ochilor si a acoperi eventualele imperfectiuni, poti acoperi linia de tus cu putin fard de pleoape in nuante de gri metalizat sau opac, functie de perioada din zi pentru care ti-l faci.
- Pentru ca genele tale sa para si mai lungi si mai matasoase si sa arate perfect separate, aplica mascara cu o perie mai mare, folosind apoi un mascara care separa genele si care are o perie mai mica si mai subtire sau un pieptene care ajunge aproape de radacini. Asteapta de fiecare data se se usuce un strat inainte de a aplica altul.
- Pentru ca ochii tai sa para si mai mari si privirea sa iti arate patrunzatoare, aproape magnetica,  foloseste un creion moale de culoare alba cu care sa trasezi o linie verticala incepand de la mijlocul pleoapei inspre coltul exterior al sprancenei. Apoi uniformizeaza dunga cu un aplicator cat mai fin.
- Sub nici un motiv nu trasa o linie, ori groasa, ori subtire, pe pleoapa inferioara! In loc sa desenezi, cum face majoritatea de obicei, o linie continua folosind creionul kohl pe pleoapa inferioara, sperand la un efect ludic, mai bine incearca sa unesti subtil punctele pe care le „picuri“ in spatiile dintre genele inferioare. Asa vei obtine un make-up mult mai discret, mai de efect si mult mai sexy. Acest procedeu este recomandat si pentru genele superioare, pentru ca scapi de efectul incarcat al pleoapelor de dungi negre pronuntate si dure.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti