Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Parisul în fotografii

Nu vă invit să vedeţi ce n-a văzut Parisul, ci să vedeţi tocmai Parisul. Dacă aţi bătut deja capitala franceză la pas atunci… felicitări. Dar cred că şi în această eventualitate veţi aprecia selecţia apărută astăzi , 80+ Exceptionally Beautiful Photographs of Paris. Sunt reunite fotografii atât ale unor profesionişti, cât şi ale unor amatori. Fotografiile sunt grupate pe locaţii (Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Piaţa Concorde… până la un generic More of Paris).

Cine nu a visat de a vizita o dată la Paris in aceasta viata? Poreclit City "de Lumina", la Paris este una dintre cele, dacă nu cel mai mult, romantic oraş pentru a harului vreodată pe pământ. Orice turişti pentru a acestui oraş frumos şi cultural bogat va fi copleşit de emoţie de mii de locuri de acest oraş are de oferit. Ori de câte ori o merge, un loc bun fotografie este pur şi simplu la colt pentru unul de a captura momentul pentru totdeauna.
Unul la faţa locului celebru imagine este de mii de metri magnific-Turnul Eiffel, icon al Franţei. Acest înfricoşătoare 320-metri de fier structură a fost construit un secol în urmă, în 1889 de inginerul francez de renume, Gustave Eiffel, şi rămâne ca una dintre cele mai vizitate si fotografiate monumente în lumea de astăzi. Altele decât fenomenal Turnul Eiffel, Paris, este, de asemenea, initiala la mai multe alte atractii majore precum Arcul de Triumf, Bazilica Sacred Heart, Notre Dame, Bastille, Muzeul Louvre, Opera (Metroul din Paris) şi La Défense. Lista locurilor pentru imaginea-a lua pare-se termină niciodată.

După cum puteţi vedea, Paris, este superb pentru fotografi profesionişti imageşi amatori, deopotrivă. Din acest motiv, am crezut că va fi de inspiraţie pentru a avea o colecţie de fotografii excelente din acest oras uimitor care ar putea fi de interes pentru tine.

Vizionare placuta:
Eiffel Tower
image















The triumphal arch






Concorde Square



Madeleine


Opera


La Defense



Bastille


Invalides



Lafayette


Louvre Museum



La Seine




Notre Dame





Hotel de Ville


George Pompidou Art Modern Museum



Moulin Rouge

Sacred Hearth



Cite de Ciences


More of Paris



















0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti