Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Tu zici ca iubesti… ea simte oare?

Ai avut vreodata senzatia, uitandu-te in ochii iubitei tale ca desi zambeste, e trista? Ca desi vorbeste rar si duios, glasul ei tradeaza o stare de durere, de nefericire? Asculti vreodata sa vezi daca vorbele ei sunt insotite de vreun oftat sau sunt rostite cu jumatate de gura? Cat de bine stii sa vezi dincolo de ceea ce vrei sa vezi? Unde se termina vizibilul si incepe “simtibilul“?
Spunem poate zilnic “Te iubesc!” si totusi de ce atunci cand o stii nefericita si suparata, acel “Te iubesc!” parca nu isi are locul desi o simti mai mult ca oricand? De ce e mai simplu, mai usor si mult mai binefacator pentru ea doar sa o imbratisezi si sa taci. Sa o asculti daca are ceva de zis. Daca nu, las-o la tine in brate sa isi planga durerea si inima
grea. Las-o sa simta ca esti cu ea in durerea, nefericirea sau amarul ei.
Nu o brusca, nu fi dur, nu fi dragastos cu tenta sexuala. De ce e asa de greu sa pricepi ca nu te vrea ci are nevoie de inima ta sa o inteleaga pe a ei, in acele momente.
Stiu ca pentru tine ca barbat e foarte greu sa gandesti ca o femeie. Nici nu iti cere nimeni. Gandeste ca un barbat. Dar nu ca unul de pe strada
. Gandeste ca barbatul ei. Gandeste ca jumatatea ei. Ca cel care ar trebui sa ii provoace stari de plutire si sa-i aduca fericire in inima prin simpla prezenta. Am mai zis ca o femeie nu va aprecia ce ii dai ci mai degraba va aprecia cum si faptul ca o iubesti. Nu in cantitatea lucrurilor facute cadou
si a teancurilor de bani adusi in casa sta fericirea ei, ci in securitatea pe care i-o ofera certitudinea ca te simte indragostit de ea. De felul in care se topeste langa tine atunci cand o tii in brate, cand o saruti. In viteza supersonica cu care se scurg minutele si orele stand la povesti sau facand nimicuri impreuna. In linistea care se lasa cand te aude vorbind si stie ca o iubesti sincer.
Piese
se intituleaza “Daca ai sti“, interpretata de Directia 5.
Vine week-end-ul si poate ati planuit deja ceva iesire, excursie sau poate numai o seara-doua in doi. Orice ai intinsi imbratisati in pat 150x100 photoface nu uita ca te iubeste. Nu uita sa i-o arati si tu frumos. Cu inima. Nu mai fi animal… e usor sa te lasi prada instinctelor si nu e nevoie de scoala multa sa faci asta….sa fii om insa…e mult mai greu.
Un simplu “Te iubesc!” spune enorm mai mult decat orice atunci cand vine din inima si este perceput asemenea. Daca tu numai comunici si nu o faci pe limba ei, degeaba. E asa greu sa gasesti o cale comuna de comunicare, sa te intelegi din jumatati de cuvinte, din litere, din semne, din priviri. Dar cand se intampla, e cel mai minunat lucru care poate exista intre doi oameni.
Iubeste cu fapta. Iubeste cu vorba. Iubeste cu trupul. Iubeste cu mintea. Nu conditiona iubirea ca atunci faci afaceri, nu iubesti.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti