Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Ce vor barbatii cu adevarat

      Dorintele partenerului tau sunt mai simple, mai dulci si mai suprinzatoare decat ti-ai imagina! Asa cum tu tanjesti ca iubitul sa-ti ghiceasca trairile, visurile, si el asteapta ca tu sa-i deslusesti dorintele si sa-i respecti tabieturile.

      Iata cateva din dorintele ascunse ale iubitilor nostri:

    Ar vrea un raft numai al lui la toaleta, pe care sa nu gaseasca nici deodorantul tau, nici periuta, clama, peria de par etc.

     Ti-ar fi recunoscator daca nu i-ai mai lasa urme lipicioase de ruj pe gura, obraz, gat sau, mai rau, pe camasa ori tricou.

      I-ar placea sa-l trezesti goala pe la 5 dimineata, sa-i povestesti ca ai avut un vis erotic, foarte pasional cu el si ca nu mai poti dormi. I-ai face o surpriza foarte...sexy! Iar el nu ar sta cu mainile in san. Faptul ca in momentul in care deschide ochii te vede goala il excita foarte mult!

      Rareste intrunirile de familie. Desi ii place pe parintii, bunicii, unchii, fratii sau surorile tale, de multe ori este mai placut pentru el sa priveasca un meci de fotbal la televizor, cu prietenii lui.

     Chiar daca nu prea crezi, iubitul tau ti-ar fi recunoscator daca ai iesi mai des cu fetele. Si asta pentru ca atunci cand te intalnesti cu prietenele tale, iti incarci bateriile, uiti de griji, vii acasa bine dispusa si ii transmiti si lui optimismul tau.

      Barbatului de langa tine ii place sa fie laudat si rasplatit cand reuseste ceva. Spune-i cat de bine s-a descurcat, multumeste-i, fa-l sa se simta barbat!

      Barbatii adora sexul oral! Fara alte comentarii!

      Partenerul tau vrea sa aibe o iubita cocheta si sofisticata, chiar daca iti reproseaza mereu ca ai umplut raftul de creme, lotiuni, geluri, farduri, masti de par etc. Iar faptul ca din cand mergi la un salon de cosmetica sau de masaj il multumeste, pentru ca adora sa aiba alaturi o femeie ingrijita.

      Ar fi foarte fericit daca nu te-ai plange de fiecare data cand te imbraci ca esti grasa! Si ce daca nu esti perfecta? Cine este? Arata-i ca esti multumita de tine si ca te simti extraordinar!

      Ar vrea ca, din cand in cand, sa renunti la vocabularul atent ales si sa te exprimi ceva mai "obraznic". Ciudat, nu?

      Ce fericit ar fi daca nu l-ai mai bate mereu la cap cu treburile casnice! Si in special cu dusul gunoiului. Fa-i din cand in cand o surpriza: va fi foarte incantat sa vada ca toate cumparaturile sunt facute si cosul de gunoi e gol!

     Barbatul de langa tine VREA sa ai grija de el, chiar sa-l cicalesti uneori! Desi suna ciudat, e adevarat. Daca nu ai sta din cand in cand cu gura pe el in ceea ce priveste alimentatia ori vestimentatia, probabil ca ar manca numai pizza si hot-dog, si s-ar imbraca numai in blugi si tricouri. Iar barbatilor le place ca iubitele lor sa le fie si prietene sincere, care sa le arate ce e bine.

      Cu toate astea, nu exagera cu diete si regimuri vegetariene. Da-i sfaturi, dar lasa-l pe el sa decida daca le urmeaza sau nu.

      Dupa cele enumerate mai sus, ai crede ca barbatii sunt exagerat de pretentiosi si greu de multumit! Fals! Am detaliat toate acestea pentru a patrunde putin in mintea lor si pentru a-i intelege mai bine.

     Am detaliat toate acestea pentru a patrunde putin in mintea lor si a-i intelege mai bine. Partenerul tau isi doreste cel mai mult sa fie iubit si respectat!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti