Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Accepta-i defectele!

      Ce defecte trebuie sa aiba un barbat ca sa te poata cuceri? Desi esti obisnuita sa auzi intrebarea aceasta putin altfel, trebuie sa recunosti ca micile imperfectiuni din comportamentul iubitului tau sunt uneori adorabile! Si atunci, de ce sa te astepti ca partenerul de viata sa aiba doar calitati?O gresala frecventa in cuplu este faptul ca vedem defectele celui de langa noi ca pe niste inamici ai relatiei. Reprosurile si incercarile nesfarsite de a-ti schimba partenerul sunt, de fapt, adevaratele amenintari pentru viitorul unui cuplu.


      Este normal sa remarci defectele iubtitului tau, mai ales intr-o relatie de lunga durata. Anormal, insa, este sa le lasi sa se strecoare intre voi si sa va afecteze. Incearca sa-ti privesti partenerul ca avand o personalitate complexa, nu-i cauta imperfectiunile!

      Adu-ti aminte ca daca unul din acele defecte ar fi fost cu adevarat pregnant, barbatul acesta nu te-ar fi atras si poate ca nu te-ai fi indragostit de el. Asa ca, ce-ai spune ca, in loc sa incerci sa-l schimbi, sa inveti sa-i accepti defectele? Iata si cateva sfaturi care te vor ajuta sa reusesti acest lucru:


Dovedeste-ti ca ai gresit

    Cand esti suparata pentru ca partenerul tau a gresit cu ceva, gandeste-te ca poate exagerezi! A uitat sa te sune dimineata, sau nu ti-a raspuns instant la mail? In loc sa te perpelesti la gandul ca nu-i pasa de tine, ia in considerare posibilitatea ca el sa nu fi vrut sa te trezeasca, ori sa fie intr-o sedinta, sau existenta unor defectiuni tehnice etc. Te va suna, cu siguranta, indata ce va putea.


Abtine-te de la istericale sau vorbe urate

    Nu rezolvi absolut nimic avand o astfel de atitudine! Din contra, iti superi iubitul fara rost si-i dovedesti lipsa ta de incredere. De ce nu incerci sa porti o discutie calma, in care sa-i spui ca, chiar daca pare o prostie, esti ingrijorata de ceva ce a facut? Discutia va decurge mult mai armonios decat daca i-ai adresa zeci de reprosuri!


Nu povesti fiecare cearta prietenelor tale

     Ceea ce se intampla intre voi, indiferent din ce motiv, tine de intimitatea voastra. Femeile au tendinta sa se planga prietenelor si sa ceara sfaturi. Aceasta atitudine amplifica supararea dintre parteneri. In plus, cum il vei mai privi in ochi, dupa ce l-ai facut cu ou si cu ', WIDTH, 250, TITLE, '', SHADOW, true, FADEIN, 200, FADEOUT, 200, STICKY, 1, CLOSEBTN, true, CLICKCLOSE, false)" onmouseout="UnTip()">otet fata de prietenele tale?

     Dar ar fi absurd sa te inchizi in tine si sa nu discuti cu nimeni despre relatia ta. Ideea este sa o faci intr-un mod constructiv. De exemplu: "Nu suport cand Andrei imi raspunde in doi peri, dar trebuie sa recunosc: stie sa-mi faca niste surprize extraordinare!" Vei vedea cat de bine te vei simti!


Gaseste avantaje in toate defectele lui

      Indiferent de cat de tare te-ai enerva pe iubitul tau, gaseste si o parte buna in aceasta situatie. Este dezordonat? Inseamna ca iti poti permite si tu, ocazional, cand esti pe fuga, sa lasi patul nefacut ori hainele pe fotoliu. Nu este prea implicat in problemele casnice? Nu considera aceasta o atitudine de dezinteres, ci gandeste-te ca este permisiv. Asa ca, probabil cand veti dori sa redecorati apartamentul, vei putea face acest lucru asa cum vei dori tu!

       Un alt exemplu: este extrem de tacut. Gandeste-te ca persoanele introvertite sunt calme si cerebrale, ceea ce este foarte bine pentru tine! Te poti baza pe el cand esti in situatii dificile, caci va gasi solutii la majoritatea problemelor tale.

      Nu uita: cu maturitate si intelegere poti transforma orice imperfectiune a iubitului tau intr-o calitate!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti