Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Invata sa ai incredere in el!

     Sa ai incredere inseamna sa fii puternica! Sa iubesti si sa te lasi iubita. Sa te simti in siguranta si sa cresti armonios alaturi de partenerul tau.
     Iubirea este un sentiment minunat, dar, care pulseaza in sufletele noastre numai daca este insotit de respect si incredere. Cuvantul "incredere" a devenit, insa, un cliseu romantic, des vehiculat in relatiile de cuplu. Rostim frecvent fraza: "Nu ai incredere in mine!", pe un ton acuzator si cu multa deceptie!

     Ce faci, insa, pentru a castiga increderea celui de langa tine si pentru a invata, la randul tau, cum sa ai incredere?

    Cum ştii ca partenerul este sincer? Cum iti invingi temerile ca s-ar putea indragosti de o colega de serviciu sau ca te-ar putea insela atunci cand nu esti in oras? Si cum reusesti sa te implici in siguranta intr-o relatie, fara sa stii cum va decurge? Elimina frica, temerile si cliseele din relatiile anterioare, porneste de la 0! Simte-te libera si astfel vei putea sa dezvolti o relatie deosebita.

     Este stiut ca o femeie nu se simte implinita doar cu faptul ca iubitul sau este romantic, sensibil. Ceea ce desavarseste relatia dintre un barbat si o femeie, ceea ce duce la iubire este increderea.

     In plus, aminteste-ti ca nici o relaţie nu seamănă cu alta, iar dacă ai fost dezamăgita de fostul partener, asta nu înseamnă că situatia se va repeta si in relatia actuala. Experientele trecute isi pun o amprenta adanca asupra sufletul tau, dar iubirea poate vindeca durerile. Trebuie doar sa-ti lasi sufletul sa respire, sa respecti si chiar sa risti! Toate acestea pentru a capata incredere si pentru a o castiga de la cel de langa tine.

    Solutia cea mai buna pentru aceasta problema este comunicarea! Vorbiti-va, transmiteti-va temerile, indoielile, dorintele... De exemplu: aveti o relatie stabila, locuiti deja impreuna, iar iubitul tau iti propune sa cumulati veniturile pentru o mai buna gestionare a problemelor financiare. In clipa aceea descoperi ca, desi v-ati declarat increderea si iubirea, nu prea esti de acord cu propunerea lui. Vrei independenta financiara, iar asta nu e rau! O poti avea, insa, impreuna cu iubitul tau!

    Discuta cu el despre cum veti folosi banii, exprima-ti dorinta de a avea o anumita independenta financiara, pentru a-ti putea achizitiona cele necesare, si vei vedea ca problema isi gaseste, incet, incet, rezolvare, pentru ca el te va intelege. La urma urmei, scopul lui nu este de a fi intretinut de tine, ci de a crea un fond comun, care sa va fie de ajutor.

     Te poţi simţi împlinita si poti invata sa ai incredere daca îţi deschizi sufletul cu onestitate faţă de cealaltă persoană. Risti, intr-adevar, sa fii dezamagita. Insa, fara o implicare deosebita, fara a incerca sa-ti cunosti partenerul, relatia nu este deplina.

    Insa, trebuie sa separi increderea de afectiune si mai ales de atractie sexuala. Daca o persona nu-ti merita increderea, vei simti acest lucru! Respecta-ti intuitia in ceea ce priveste alegerea celor care sunt sau nu demni de increderea ta.

     Incredere, intr-o relatie, se construieste prin maturitate si intelepciune, iar rezultatul sau este cel mai frumos dar al oamenilor: dragostea sincera!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti