Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Revigoreaza-ti relatia intr-un singur week-end

      Simti ca relatia voastra stagneaza? Ca a devenit putin plictisitoare? Iata ca exista solutii si pentru problema voastra! Un week-end poate fi de ajuns. Trebuie doar sa urmezi pasii urmatori!
       Lasa-l sa se exprime!
      Vorbeste cu el, incearca sa-l asculti si sa nu il judeci! Uneori, chiar daca nu esti pe aceeasi unda cu el, este bine sa-l aprobi, pentru a-i arata ca esti alaturi de el! Fa-l sa se simta cea mai importanta persoana din viata ta.


       Binedispune-l!
      Cand e suparat, ia atitudine! Ajuta-l sa iasa din starea care l-a cuprins. Fa-l sa rada, fii amuzanta impiedicandu-te, imitand pe cineva funny. Dupa ce i-ai smuls cateva zambete mangaie-l, alinta-l, saruta-l si spune-i ca el e tot ce ti-ai dorit.


Fii obraznica!
     Surprinde-l cu diverse ipostaze foarte placute. O parada a lenjeriei intime, un dans provocator, o "lectie" orala venita pe nepusa masa il vor innebuni cu siguranta. Intotdeauna trebuie ceva nou. Monotonia nu trebuie sa ajunga si aici. In acele momente intime, vorbeste-i murdar, il va excita la maximum. Sexul in acelasi dormitor ajunge sa devina o obisnuinta. Asa ca invita-l la o partida intr-un loc public sau transforma-ti cuibusorul de nebunii in ceva care emana sexualitate. Lumina nu foarte puternica, muzica senzuala, asternuturile noi de pe pat si tu purtand numai niste boxeri rosii si un sutien asortat il vor face sa tremure de placere.
   
Fii spontana!
        Cand e in culmea fericirii, impartaseste-i bucuria. Daca te bucuri o data cu el se va deschide in fata ta: te va lua in brate, te va saruta si poate veti merge direct in pat. O zi fericita pentru el, o zi fierbinte pentru amandoi!

         Toate sfaturile de mai sus te apropie de EL. Il vei face sa te iubeasca mult mai mult daca esti intotdeauna alaturi de el. Vei vedea in ochii sai ca tu esti tot ce si-a dorit.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti