La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Grupele sanguine si caracterul comportamentului (I)

Sunt sigura ca te intereseaza ce caracter comportamental ai, raportat la grupa ta sanguina. Descoperirea biologica a celor patru grupe sanguine umane este destul de recenta, de la inceputul secolului al XX-lea. Cu toate acestea, pana atunci, a existat o dubla intuitie, pe de o parte a existentei grupelor sanguine proprii fiecarui individ, iar pe de alta parte a unei corelatii intre caracteristicile biologice si temperament, prin urmare, comportamentul caracterologic.

S-au intreprins numeroase cercetari din care au rezultat urmatoarele caracteristici si umanitatea a fost impartita in patru grupe sanguine, independente de culoarea pielii, sex si varsta. Sunt sigura ca te vei recunoaste intr-una dintre aceste caracterizari!

Grupa sanguina 0-I - Melodica

Posezi excelente facultati de adaptare si multa usurinta in relatiile umane. Esti o extravertita-tip: centrii tai de interes sunt orientati esential spre exterior si spre ceilalti. Esti stimulata de invatare, iti place competitia si lupta, dar in afara oricarei brutalitati. Esti dotata cu foarta multa curiozitate in toate domeniile si te dovedesti a fi o excelenta observatoare. In acelasi timp, activitatile tale se vor desfasura mai mult in largime decat in profunzime, deci cu risc de dispersie, chiar de superficialitate. Ai o mare inteligenta practica, iti plac calatoriile. In ansamblu, manifesti o hiperadaptalitate generala.

Grupa sanguina A-II - Armonica

Esti introvertita, o fiinta a carei energie afectiva si psihica este orientata mai mult spre interior decat spre exterior. Comportamentul tau va fi deci, in general, marcat de rezerva. Dar aceasta nu te va impiedica sa "explodezi" atunci cand "paharul e plin". Vei fi mai mult inhibata decat stimulata de concurenta si sfidari. Ai deci nevoie sa ti se arate incredere. Activitatea ta este mai curand discontinua si nu muncesti intr-un mod eficient decat intr-un mediu care iti este favorabil, in care vei manifesta o seriozitate exemplara si vei da dovada de o foarte mare eficacitate, ajutata de un foarte bun spirit de sinteza. Esti manata de scrupule de constiinta, ai un simt ascutit al responsabilitatilor. Paradoxal, in momentele crtitice, vei gasi mijloacele de a face fata fara sa te lasi coplesita de fatalism.

Grupa sanguina B-III - Ritmica

Esti opusa in multe puncte, Armonicului. Comportamentul tau pare dur si inflexibil, ceea ce nu te impiedica sa cazi deseori in ipohondrie, dand atentie excesiva micilor necazuri de sanatate, dar, pe un alt plan, poti fi o prietena foarte sigura. Nu esti aproape deloc adaptabila, pentru ca evoluezi in propriul tau ritm, fara sa-ti pese prea mult de lumea exterioara. Astfel, ai multe dificultati in a te pune in locul altora. Abordezi problemele mai curand intr-o maniera analitica si te poti indrepta deci bucuroasa catre specializare sau expertiza. Esti dotata pentru matematica. In acest spirit, ai simtul determinismului si al fatalitatii, cautand cu pasiune adevarul (contrar armonicului, care este in cautarea frumusetii).

Grupa sanguina AB-IV - Complexa

Ai diferite caracteristici ale celorlalte trei grupe. Esti foarte bogata in resurse, dar in acelasi timp sfasiata intre tendinte contradictorii. Vrei totul deodata si chiar esti capabila sa faci totul, insa pe rand. Gusturile contradictorii fac din tine o fiinta agitata. Pentru a scapa de acest disconfort permanent, dai dovada de o activitate debordanta, ajungand pana la surmenaj. Dar cum esti neobosita, ritmul tau de activitate nu are in general consecinte nefaste. Bineinteles, schimbarile continue de planuri, rupturile bruste de ritm te fac uneori dificil de suportat de catre cei din jur.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti