Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Pozitionarea patului si remediile acceptate in dormitor

Dormitorul este o camera importanta a casei, iar patul este piesa de mobilier principala de care trebuie sa tinem seama intr-o expertiza feng shui, deoarece in el ne petrecem o treime din viata noastra.
A avea un bun feng shui in dormitor inseamna a avea in primul rand o sanatate buna, apoi relatii bune cu ceilalti, mergand pana la o relatie de cuplu cat mai armonioasa. Daca nu aveti partener este fie pentru ca aveti o karma negativa in acest sens, fie pentru ca aveti un feng shui prost in dormitor. Daca este o problema de feng shui, puteti sa va relaxati, deoarece exista o multitudine de remedii care sa va atraga persoana ideala.

Cand pozitionam patul trebuie sa avem in vedere mai multe reguli.

Una dintre cele mai importante este ca acesta sa fie pozitionat astfel incat sa aveti acces la el pe cele trei laturi libere ale sale, pentru a putea sa beneficiati de toate oportunitatile care vi se ivesc in viata, pentru a nu fi restrictionati sau obstructionati in vreun fel.

La fel de importanta este asezarea patului astfel incat sa nu fie in fata usii, pentru ca veti dormi in pozitia mortului (cu picioarele inainte, catre usa), ceea ce va atrage multe obstacole in viata, necazuri si boli. De asemenea, trebuie sa aveti mare grija ca patul sa nu fie pus sub o grinda, pentru ca aceasta trimite energie negativa, shar ch’I, oricui doarme dedesubt. Daca nu aveti alta optiune, trebuie sa atarnati de grinda tulpini sau fluiere de bambus (goale pe dinauntru), legate cu ata rosie.

O a patra regula de care trebuie sa tinem seama este ca tablia patului sa fie sprijinita de un perete, dar acesta sa nu fie comun cu o baie, pentru ca daca dormiti cu capul inspre o baie, toata energia negativa degajata de baie va fi directionata catre dumneavoastra si este posibil sa va imbolnaviti (in secial afectiuni ale capului) sau sa aveti ghinioane.

O atentie deosebita trebuie sa acordati colturilor si rafturilor deschise indreptate catre pat. Acestea produc energii negative care va afecteaza organismul si chiar viata. Ar fi bine ca in dormitor sa nu fie nici o oglinda, si in mod special sa nu se reflecte patul in ea, pentru ca prezenta ei poate distruge o casnicie, fie aducand certuri si neintelegeri, fie infidelitate, fie amandoua (cel mai adesea).

Sa nu puneti niciodata patul intre doua usi, pentru ca, pe de o parte, nu aveti nici un sprijin si protectie la cap, ceea ce se va reflecta in viata dumneavoastra prin lipsa de sprijin si protectie (divina, persoane de ajutor), iar pe de alta parte stati cu picioarele catre usa, atragand boala si nenorocirile asupra dumneavoastra.

Alte pozitii nefavorabile ale patului sunt sub o fereastra (atrage lipsa de sprijin si de protectie) sau direct sub un rezervor de apa (aduce nenorociri, ghinioane, pierderi financiare,boli, infidelitate in cuplu).

Ar fi bine sa nu aveti lazi de depozitare la capul patului sau sub pat, pentru a nu stoca energii negative care sa va imbolnaveasca sau sa va aduca necazuri si nenorociri. Patul trebuie usor inaltat, pentru ca energia sa curga liber pe sub el. Evitati, de asemenea, sa aveti deasupra capului rafturi, carti, tablouri care provoaca un sentiment de apasare, precum si o teama permanenta ca acestea ar putea cadea, ceea ce v-ar tulbura somnul cu consecintele stiute.

Un alt sfat este sa nu tineti foarte multe plante si flori vii in dormitor pentru ca in timpul noptii ele degaja dioxid de carbon. Florile de plastic nu sunt o solutie!

Patul trebuie sa fie pozitionat astfel incat sa avem acces la el pe toate laturile libere, din pat sa vedem cine intra in camera (in cazul in care nu avem acces la usa sinele nostru va ramane in alerta, ceea ce va avea ca efect un somn neodihnitor, vise urate, cosmaruri), trebuie sa aiba tablie (pentru sprijin si protectie in casa), care sa aiba o forma plina. Nu pozitionati lustra chiar deasupra patului (aduce prea multa energie yang).

Trebuie sa aveti o ordine si o curatenie desavarsite in dormitor si pe pat, pentru a beneficia de toate energiile pozitive in timpul somnului (daca ziua tineti dezordine,energiile devin haotice si va influenteaza somnul, a carui calitate scade, organismul nu se mai odihneste, deci nu se mai reface si apar imbolnavirile).

Remediile care se folosesc in dormitor vizeaza sfera sentimentala si familiala, cea a sanatatii si cea a protectiei. Se pot folosi simboluri care sugereaza fericirea conjugala, asezate la sud-vest, cum ar fi: ratele mandarine, doua sfere din cristal (natural), doua lumanari rosi, cuplul celest al dragostei (pasarea phoenix si dragonul), o poza frumoasa in care sunteti fericiti.

Pentru protectie suplimentara sau pentru a atrage ocazii favorabile folositi simbolul dublu pus sub saltea, sub cap. Pentru noroc in calatorii sau pentru cei care lucreaza in domeniul comunicarii puneti o cochilie de scoica sub saltea. Pentru a atrage un ciclu nesfarsit al norocului folositi nodul mistic, pe care il asezati sub saltea. Foarte bune sunt si simbolurile sanatatii, wo lou, puse de o parte si de alta a patului.


http://www.idieta.ro/astrologie/feng_shui/feng_shui_pozitionarea_patului_si_remediile_acceptate_in_dormitor.html

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti