Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Rezolva-ti problemele de cuplu cu Feng Shui

Auzim adesea ca un cuplu are probleme. Infidelitatea este printre cele mai comune. Vine apoi lipsa banilor, lipsa de comunicare si chiar lipsa de afectiune, de iubire, de tandrete.

In cazuri extreme apare violenta. Cu un feng shui bun poti ameliora multe neajunsuri din relatie si sa readuci armonia.

Iti voi oferi cateva metode secrete de a mentine dragostea si fidelitatea in cuplu, de a face ceva mai multi bani si de a tine sub control steaua 7 a violentei.

Dupa ce ai gasit persoana alaturi de care iti doresti sa-ti continui drumul vietii, trebuie sa creezi altarul iubirii . In mijlocul sau trebuie sa troneze o fotografie cu voi doi razand, veseli, fericiti. De jur imprejur pune cate doua obiecte care sa iti reaminteasca de relatia de cuplu: doua rate mandarine , simbolul suprem al dragostei (stiut fiind faptul ca si in viata reala, o data ce si-au gasit perechea, raman alaturi de ea pana la moarte), doua sfere din cristal (de cuart roz, ar fi cele mai indicate, dar poti folosi orice cristal natural care te atrage), doua piramide fatetate pentru indeplinirea dorintelor , doua lumanari rosii (in forma de inima, dar nu neaparat), cuplul celest al dragostei: dragonul alaturi de pasarea phoenix, o statueta infatisand doi indragostiti , un simbol al dublei fericiri, doua amulete ale dragostei si fidelitatii in cuplu , doua noduri mistice (pentru noroc nesfarsit in dragoste) sau orice alte doua obiecte care iti evoca dragostea si loialitatea.

Acest altar al iubirii este benefic a fi asezat in dormitor, in partea de sud-vest, care este sectorul dragostei si casatoriei. Daca nu ai loc acolo, nu-ti face griji, poti sa-l pui pe noptiera sau langa ea sau in orice alt loc din dormitor. Daca nu, poti sa-l realizezi in living, in partea de sud-vest sau in alt colt care ti se pare potrivit. Din experienta pe care o am de ani de zile iti pot spune ca locul unde este asezat acest altar nu conteaza atat de mult. Ceea ce conteaza cu adevarat este sa-i acorzi atentia ta zilnica si sa il incarci mental pentru dragoste. Dupa ce il creezi si in asezi, binecuvanteaza-l, spunand “Tatal nostru” de trei ori sau folosind “Metoda binecuvantarii obiectelor” prezentata de mine intr-un articol anterior.

Cea mai puternica metoda de a avea parte de iubire si fidelitate este de a folosi puterea magica a unei geode de ametist. Cauta un amestist care te atrage de la prima vedere sau atingere, care iti spune ceva, care te cheama, e viu si puternic. Continua cu purificarea lui, care consta in tinerea lui timp de sapte zile si sapte nopti in apa cu sare. Este cu atat mai bine daca aceasta apa provine de la un izvor sau de la apa de ploaie.

In a opta zi tine-l la soare sau la lumina zilei timp de trei ore. Acum poti considera ca piatra este pregatita. Alege o zi si o ora favorabile pentru a incepe ritualul propriu-zis. Este recomandat ca acest ritual sa se efectueze inainte de ora 11 dimineata. Du geoda de ametist in dormitor si pune-o langa piciorul patului de pe parte pe care dormi tu. Ideal ar fi ca femeia sa doarma pe partea dreapta, iar barbatul pe partea stanga a patului, asa cum privesti daca esti asezat in pat. Apoi leaga aceasta geoda cu o sfoara rosie o data in jurul ei insasi si apoi inca o data de piciorul patului. Acesta este un gest simbolic de a lega un barbat sau o femeie de tine. Sfoara rosie ii confera o energie yang proaspata, ce il va trezi si-l va face activ.

Foloseste metodele de binecuvantare si incarca-l cu dorinta ta de a avea parte de iubire si fidelitate alaturi de perechea ta. Roaga-l sa te ajute sa ai o relatie plina de armonie, dragoste, loialitate, pasiune, tandrete si tot ceea ce iti mai doresti tu. Daca in timp vei observa ca ametistul aduna praf, inseamna ca trebuie sa-l reenergizezi. De multe ori, o simpla spalare cu apa rece de la robinet este indeajuns. Alteori este necesara o noua purificare si repetarea ritualului de mai sus.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti