Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

HOT trend: Rochiile One Shoulder!


Daca e vara, atunci totul trebuie sa fie hot! Nu doar vremea ci chiar si tu trebuie sa ridici gradele celsius in atmosfera! Cum? Noile trenduri iti sunt de ajutor.
Inca de anul trecut designerii au introdus in creatiile lor, outfituri “one shoulder”, mai exact cu un umar la vedere, rochii sau topuri doar cu o maneca sau doar cu o bretea. Vedetele s-au conformat imediat, iar anul acesta pe covorul rosu, rochiile asimetrice au fost in topul preferintelor lor.
Printre vedetele care care s-au indragostit pur si simplu de acest trend si care au fast vazute purtand nu doar o data rochii asimetrice se numara: Eva Longoria, Liv Taylor, Claudia Schiffer si fosta sotie a lui Marilyn Manson, Dita Von Teese.
Sarah Jessica Parker si rochia cu floare!
Este imposibil sa nu-ti amintesti rochia alba pe care a purtat-o Sarah Jessica Parker in filmul “Sex and The City” cu o imensa floare alba cu auriu!
Rochia respectiva este “One shoulder” si i-a inspirat si pe cei de la asos.com, care au realizat o tinuta similara, pe negru. Vestea buna este ca o poti comanda online si costa doat 38 de lire! Tot pe www.asos.com mai gasesti o multime de alte rochii asimetrice inspirate din tinutele vedetelor.
Sfatul nostru!
Rochiile cu o singura maneca sau bretea sunt ideale pentru femeile cu sanii mai mici. Daca totusi natura a fost mai darnica si vrei cu orice pret sa urmezi acest trend, poti sa o faci cu o singura conditie: sa porti un sutien fara bretele! Sub nicio forma nu se recomanda, la acest gen de rochie, sa lasi bretelele de la sutien la vedere, cu atat mai putin daca sunt transparente.
Nu-ti mai ramane deca sa urmaresti galeria noastra si sa te inspiri din tinutele vedetelor!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti