Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Despre jumatati...sentimentale

      Incearca alaturi de mine un exercitiu de imaginatie. Inchipuieste-ti ca ai avea un singur picior, o mana, un ochi, o ureche, o jumatate de trup. Dincolo de o imagine hidoasa, cat de usor ar fi de realizat toate activitatile cotidiene intr-o astfel de conditie?


     Imagineaza-ti ca in loc de o farfurie cu mancare de care ai nevoie pentru a te satura nu mananci decat jumatate. Sau in loc de un pahar de apa intr-o zi fierbinte de vara nu poti bea decat jumatate. Adica exact cat sa iti pornesti pofta, dar sa nu o poti satisface.

Acum ce spui - te multumesti cu jumatate?

     Am mai vorbit si in urma cu ceva timp despre amante, despre relatiile paralele casniciei, despre infidelitate si compromisuri. Dar cum stam cu jumatatile de masura?

      Discutam de curand cu o femeie care, indragostita de un barbat insurat, imi spunea ca intre a avea jumatate din inima omului iubit, si a se desparti de el, prefera de departe prima varianta. Iar situatia einu este unica. Femei frumoase, inteligente si sensibile se multumesc cu jumatate (ori poate nici atat) din timpul unui barbat, cu jumatate din atentia pe care acestea o merita, doar de teama de a nu pierde tot.

Dar de fapt ce se pierde?

Despre jumatati...sentimentale Ne place sa credem ca suntem capabile sa ne rupem de o dependenta. Ca asa cum putem renunta la fumat, putem sa ne continuam existenta si fara un EL, care sa ne daruiasca jumatate din ce putem sa primim. Si din ceea ce meritam.

Iar renuntand la jumatate, avem impresia ca am pierde tot. Cat de gresit...

Uitam ca, de fapt, acel om ne daruieste jumatate, tinand insa ocupat un loc intreg. Si poate chiar mai mult. Iar daca el ocupa un intreg si umple jumatate din el, cealalta jumatate nu este una pierduta?


                Si atunci...cum?


      Cum sa spunem STOP! decidem fiecare in adancul nostru. Important este insa sa o facem, sa nu ne mai bucuram pentru jumatati reci in sufletul nostru cald. Si sa ne cautam fericirea alaturi de un intreg. Numai al nostru. Fara jumatati de masura.

                           Poti trai cu o jumatate de inima lipsa?
starstarstartimeout

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti