Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Cum sa ma vopsesc? Blonda, bruneta sau roscata

Cum sa ma vopsesc? Blonda, bruneta sau roscata?! O intrebare veche de cand lumea si pamantul, iar "lupta" dintre blonde, brunete si roscate ofera un spectacol de-a dreptul interesant pentru toate partile. Intr-o societate atat de critica precum a noastra, personalitatea unui om este complet ascunsa de culoarea parului, dar si mai grav este cand culoarea parului nu se potriveste persoanlitatii celei care o adopta. De aceea, inainte de a te hotari sa te vopsesti, este bine sa te informezi si sa vezi daca nuanta de par pe care ai ales-o se potriveste cu aspectul tau fizic.

Sfaturi daca vrei sa te faci blonda
Blondelor le sunt asociate multe clisee, de la renumita vorba "blondes have more fun" la inteligenta scazuta, care este umbrita de o personalitate extrovertita, energica si usuratica. Bineinteles ca totul este o gaselnita si nu trebuie sa iei in considerare personalitatea daca vrei sa te faci blonda. In schimb trebuie sa tii cont de urmatoarele caracteristici ale tale:
- Daca ai tonuri de roz in piele, un blond in nuante reci este extrem de potrivit. Iti improspateaza fata si nu lasa tenul sa capete o nuanta spalacita. Poti opta si pentru nuante calde de blond aramiu.
- Blondul platinat se potriveste oricarei nuante de ten, trebuie sa fii atenta insa la imaginea pe care vrei sa o lasi. Daca ai tenul mai inchis, atunci blondul platinat va aduce un contrast care te va maturiza foarte mult. Daca ai o piele alba, atunci un blond platinat te va deschide si mai mult, si e necesar sa te ajuti de machiaj pentru a limita paloarea pielii.
- Nuantele de blond-caramel sunt excelente pentru brunetele naturale, iar nuantele reci de blond sunt mai potrivite pentru tenul masliniu.
- Pentru un ten foarte deschis, nuantele calde lumineaza pielea, iar nuantele de blond cenusiu sunt potrivite pentru cele care au tonuri de rosu in ten, deoarece cenusiul neutralizeaza roseata.

Sfaturi daca vrei sa te vopsesti bruneta
Pe de alta parte, brunetele sunt vazute cu ochelari pe nas, ascunse, timidele din spatele unor rafturi pline de carti, misterioase si naturale. Sau, din contra, femeile focoase care nu fac altceva decat sa devoreze barbatii la gistarea de dupa-masa. Din nou mituri urbane; multe dintre brunete sunt foarte sociabile si multe dintre blonde poarta ochelari. Ah si sa nu uitam, multe dintre brunete se vopsesc. Atunci cand te hotarasti sa faci acest pas nu tine cont de sabloanele impuse de societate, mai degraba ia in considerare urmatoarele:
- Daca ai parul foarte rar si subtire, atunci alege nuante inchise care vor oferi dimensiune parului si iluzia unui par des. Pentru si mai mult volum, vopseste suvitele de dedesubt in nuante mai inchise decat cele de deasupra.
- Daca ai tenul masliniu atunci suvitele ciocolatii sunt cele mai potrivite. Un maron bogat va contracara tendinta tenului tau de a prinde o culoare pamantie si va oferi un contrast placut, evidentiind albul ochilor si al dintilor.
- Daca nu ai timp si bani sa te ocupi de parul tau, atunci nuantele de brunet sunt cele mai indicate, fiind mai usor de intretinut decat cele de blond. In plus, te poti vopsi cu usurinta si acasa, fara sa mai fie nevoie sa apelezi la un specialist.

Sfaturi faca vrei sa te vopsesti roscat

Roscatele sunt undeva la mijloc, iar despre ele se spune ca sunt infocate, salbatice si pasionale. Mai nou, dintr-un studiu recent am aflat chiar ca ele fac mai mult sex decat restul, si ca multe femei aflate intr-o relatie isi vopsesc parul roscat pentru a le indica partenerilor ca sunt nemultumite din acest punct de vedere. Din nou doar vorbe goale aruncate-n vant, care pot sau nu sa fie adevarate. Daca te-ai hotarat sa te vopsesti roscata, indiferent care ar fi motivatia ta, este bine, totusi, sa tii cont si de urmatoarele lucruri:
- Daca parul tau natural este blond sau saten deschis atunci alege si o nuanta de roscat deschis. Daca esti bruneta natural, atunci alege o nuanta mai inchisa de castaniu. Astfel, cu cat este mai inchisa culoarea naturala a parului tau, cu atat mai inchisa trebuie sa fie si nuanta de roscat aleasa.
- In cazul nuantei tenului tau se aplica aceeasi regula: cu cat tenul tau este mai inchis cu atat mai inchisa trebuie sa fie si nuanta de roscat aleasa. Daca ai tenul deschis si pistrui, atunci nuantele de roscat deschis te vor avantaja. Daca ai ten masliniu, atunci castaniul inchis iti va sta excelent.
- Nuantele de cupru se potrivesc unui par cret, nuantele de pruna si de purpuriu au tente violete si se potrivesc unui ten cu subtonuri reci. Nuantele de cirese negre sunt excelente pentru brunetele naturale, iar nuantele de portocaliu sunt potrivite pentru un ten deschis.

http://www.elady.ro/articole/Frumusete/Cum-sa-ma-vopsesc-Blonda-bruneta-sau-roscata.html

1 comentarii:

Tsontso spunea...

Eu sunt satena natural,cu ochi verzi si ten alb. AM fost vopsita in fel si chip si as vrea sa va sfatuiesc ceva:
-daca aveti tenul foarte deschis nu va faceti brunete,va va face sa pareti si mai palide
-roscatul arata superb cu un ten deschis si fara imperfectiuni
-un blond frumos (nu galben-pui) este destul de scump si greu de intretinut

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti