Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Alege un design de tort, inspirat din natura

     Daca pentru tine rochia de mireasa inseamna totul, atunci cand vine vorba de nunta, pentru unii dintre invitati tortul s-ar putea sa fie atractia principala. Si pentru ca nu era de ajuns sa fie delicios si sa arate bine, maestrii bucatari au venit in ultima vreme cu tot felul de idei, din ce in ce mai nastrusnice, cu privire la designul torturilor, ajungand chiar sa se inspire...din natura. Iata cateva astfel de torturi, al caror design este in stransa legatura cu anotimpul pe care abia il asteptam cu totii - primavara.

 
   Iarba abia incoltita si fluturi - Un astfel de design, realizat cu atata maiestrie, cu siguranta ca ii va uimi pe invitati. S-ar putea chiar sa le placa atat de mult, incat tortul sa ramana netaiat. Detaliile sunt cele care conteaza intr-un astfel de design si cele care fac diferenta. Maestrul bucatar care a realizat acest tort s-a gandit pana si la roua de pe firele de iarba si a reprezentat-o prin bilute argintii de ciocolata. Mai ingenios de atat, nu se poate!

 
   Bucuria culorilor - Primavara inseamna reintoarcere la viata, culoare, vitalitate. De ce nu ai transpune toata aceasta bucurie si pe tortul tau, daca tot ai ales sa te casatoresti in acest anotimp? Un bucatar bun si foarte rabdator te poate ajuta sa-ti indeplinesti acest vis!

 
 
 
   Fluturi "reali" - Pentru ca efectul de realism sa fie si mai accentuat, unii bucatari au venit cu ideea ingenioasa de a confectiona fluturii si celelalte accesorii pentru tort din hartie colorata. In felul acesta, diferentele de culoare si textura vor fi mai mari, iar designul final si mai reusit.
 
 
 
   O "gradina" la nunta ta - Pentru a incorpora toate elementele care-ti aduc aminte de primavara, intr-un singur tort, nu-ti ramane decat sa optezi pentru unul etajat. In felul acesta te poti bucura si de ciupercute, si de flori, si de frunze, si de iarba verde. Bucatarul tau s-ar putea sa nu fie totusi la fel de entuziasmat ca si tine...
 
   Simplu si natural - Daca nu te dai in vant dupa astfel de design-uri de torturi, dar cu toate acestea iubesti natura si primavara, in special, atunci niste crengute de salvie asezate strategic pe fiecare etaj al tortului, s-ar putea sa te salveze. Economisesti banii de pe design si te alegi cu un tort 100% natural si aromat.




0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti