Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Ce vor barbatii in pat? Afla!

        In spirit carcotas imi vei raspunde: "Sex!" Ai dreptate, daca e vorba de o aventura de-o noapte sau de un cuplu in care viata sexuala inseamna...masturbare. Intr-o relatie serioasa, ei vor ca partidele de sex sa aiba anumite ingrediente, nu doar sa se intample. Tin minte un episod din serialul Ally McBeal in care barbatii din biroul de avocatura erau indignati de feministele de acolo. Ei sustineau ca nu sunt doar niste "brute conduse de testosteron", precum erau acuzati. In speranta ca serialul nu era pura fictiune (ca sa fiu si eu un pic carcotasa) ti-am pregatit o lista cu ce vrea un tip in pat de la iubita lui...

Sa fie pregatita fizic

   Poate stii din proprie experienta sau te-ai informat ca exista multe disfunctii sexuale cu care, noi femeile, trebuie sa ne luptam. E vorba despre disfunctii ale libido-ului, dispareunia (dureri la contactul sexual), anorgasmia (imposibilitatea de a ajunge la orgasm), dar si disfunctii ale exicitarii (lipsa lubrifierii, a dilatarii, zonele erogene nu sunt suficient de sensibile). Asa ca un tip va respira usurat daca nu te confrunti cu una din problemele de mai sus.

El tinde sa ia personal dificultatile tale "tehnice".

      Mai precis, simte ca nu este "barbat" si ca nu e in stare sa te satisfaca, daca te vede nelubrifiata dupa un preludiu facut ca la carte, de exemplu.

      La polul opus, el poate sa ajunga la concluzia cum ca aceste probleme sexuale denota ca femeia este "frigida". Acest cuvant este folosit de unii barbati pentru a-si explica (intr-un mod primitiv, ce-i drept) de ce nu are iubita lor orgasm. Asa ca daca ai vreo dificultate sexuala discuta cat mai pe larg cu partenerul tau. Nu-l lasa sa te catalogheze. Problema ta poate fi de la o dereglare hormonala spre exemplu. E necesar sa faci analizele potrivite pentru a depista sursa.

      In acelasi timp, daca stii ca exista o cauza de ordin fizic, nu-l lasa pe iubitul tau sa traiasca cu senzatia ca el nu e in stare sa te satisfaca. Explica-i pe larg ce disfunctie sexuala ai (nu toti barbatii sunt informati in problemele "femeiesti"), care sunt cauzele ei (in niciun caz nu este el de vina) si urmeaza tratamentul potrivit!

      O situatie delicata este cea in care problema ta are o cauza psihologica: neintelegeri in cuplu, depresie, complexe, chiar si un preludiu facut in graba. E cazul sa vorbesti deschis cu iubitul tau. Nu te feri de el si cautati impreuna solutia potrivita: de la un week-end in doi departe de ochii lumii... pana la ajutorul unui psiholog.

...dar si psihic
  Daca nu aveti probleme de ordin fizic, deci actul sexual se poate intampla, atunci e timpul sa te relaxezi. Un barbat apreciaza in pat o femeie dezinvolta. Cu alte cuvinte iti va multumi daca lasi inhibitiile deoparte. Vorbeste deschis cu el, spune-i ce-ti provoaca placere in pat. Exteriorizeaza orice sentiment.

Un barbat iubeste o femeie care arata prin gesturi, vorbe si reactii spontane ca se simte bine. Mai precis, ca el te face sa te simti asa! Ce daca ati trezit vecinii cu tipetele voastre, l-ai zgariat de mama focului pe spate si i-ai lasat urme de muscaturi pe gat?
     Nu se va simti prost dupa, isi va aminti doar ce incitant a fost in timp ce...

            Sa fie plina de fantezie, dar si cu un strop de romantism
     Un barbat apreciaza o femeie cu imaginatie si care vrea sa puna in aplicare tot ce ii trece prin cap...lui! Cu alte cuvinte, daca ii indeplinesti fanteziile, esti femeia visurilor lui. In acelasi timp, vrea ca si tu sa ai preferinte in pat si scenarii dupa care sa tanjesti. El ti le va indeplini cu draga inima...daca nu implica alt barbat. Asa ca pune-l pe jar cu momente spontane, inedite si care sa va satisfaca pe amandoi.

      La polul opus, nu e cazul sa vii in fiecare seara in pat imbracata in piele si cu un bici in mana. Iar partidele de sex nu trebuie sa fie o insiruire de pozitii care de care mai intortocheate. Uneori iubitul tau va dori... sa te simta si contrar prejudecatilor, sa faca dragoste cu tine. Chiar daca e "condus de testosteron", asta nu inseamna ca nu are nevoie de intimitate si afectiune. Va aprecia din cand in cand o cada plina ochi cu spuma si petale de trandafir. Se va bucura de lumanarele si uleiuri de masaj cu miresme exotice... atata timp cat tu esti cea pe care o dezmiarda.

Sa aiba orgasm
  Stii bancul: "De ce mimeaza femeile orgasmul? Pentru ca ele cred ca noua ne pasa..."? Poate ca sunt barbati carora nu le pasa. Dar mai multi sunt cei care, atunci cand iubesc, se implica total. Crede-ma, iubitul tau adora sa te vada in culmea extazului si, mai mult, sa stie ca el este "vinovatul". Asa ca o partida de sex in care tu nu reusesti sa termini, nu-l va satisface in totalitate, ba chiar, il va lasa cu un gust amar.

Faptul ca doar aproximativ 30% dintre femei pot atinge orgasmul prin penetrare, este o statistica...trista. Asa ca iubitul tau isi face probleme daca tu faci parte din cele 70%.

      Daca nu ajungi la climax prin sex, nu va alarmati. Multe cupluri comit greseala sa faca din orgasmul partenerei un scop. Si uita sa mai traiasca clipa. Bucurati-va de preludiu, de orice atingere si de atractia dintre voi. Lasati placerea sa vina de la sine! Cu cat o cautati mai aprig, cu atat va indepartati de ea. Ca orice lucru bun, orgasmul vine cand nu te astepti!

                  Sa-i spuna ce bine a fost
      Orgoliul masculin are nevoie de complimente! La fel, un tip indragostit se bucura sa-si vada iubita satisfacuta. Asa ca, la sfarsit, spune-i cat de bine te-ai simtit si da-i cateva mici exemple. Laudele ii fac somnul de dupa mai dulce...

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti