La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Cum sa folosesti spatiul de depozitare la maxim si sa gasesti totul prin casa


   Articolul de fată a pornit de la ideea că posi să te descurci mai bine cu spatiul din casă. Nu e nevoie să cumperi/să închiriezi o anexă sau o boxă ca să depozitezi lucruri în plus prin casă. Poti să fii un pic mai eficient cu spatiul, dacă urmezi câteva reguli de depozitare prin casă.
    M-am confruntat si eu cu problema spatiului de stocare, mai ales de cateva lunii, de când ocup o mândră cameruta, cu logodnicul meu. Problema spatiului devine una foarte serioasă, pentru că în cam 40 de metri pătrasi, trebuie să înghesui lucrurile a 2 oameni, plus chestii clasice de prin casă – unelte si aparate de curătat, de întretinere, cutii de carton de la ambalaje(pentru garantii), echipamente sportive(skiuri, bicicletă, snowboard-uri, etc.)   Gânditi-vă că toate astea trebuie să nici nu obstructioneze toată miscarea prin casă.
În mod evident, regula numărul unu este să faci curătenie si să scapi de tot ce nu e neapărat necesar la tine în casă – chestii pe care nu le folosesti, lucrurile depozitate ca să fie acolo, că cine stie ce faci cu ele. Sortează-le si du-le la gunoi. Îti mai faci un bine, pentru că lucrurile vechi sunt case perfecte pentru varii insecte si adunătoare de praf. Dacă scapi de ele, vei elibera niste loc vital.
     Bun, acum că ai scăpat de toate gunoaiele de prin casă, putem să începem procesul de eficientizare si sistematizare a lucrurilor de prin casă. Regula a doua a eficientei spatiului spune că întotdeauna lucrurile ordonate ocupă mai putin spatiu decât cele aruncate vraiste prin casă. Ordonarea asta trebuie făcută cu cap, pentru că altfel se transferă dezordinea dintr-un loc în altul.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti