Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Tendinte moda 2010-2011

     Tendinta generala atunci cand rostim cuvantul  MODA - este de a fugi cu gandul la ultimul show de catwalk pe care l-am vazut sau care ne-a ramas intiparit in memorie. Facem acest lucru presati parca  de o societate in care imaginea conteaza in masura in care pe  eticheta hainei de pe noi sunt inscrise  insemnele unei case recuoscute pe plan international.

   « O haina care vine bine,va arata mult mai scumpa decat este in realitate » am citit la un moment dat in manualul de stil pe care l-am studiat...si as continua aceasta idee, in termeni adaptati specific pentru piata romaneasca : Nu va imaginati ca purtand haine scumpe, dar nepotrivite pentru silueta dumneavoastra ,acestea va vor transforma subit in niste trend-setteri sau fashion - icons, cum doriti sa le spuneti, pentru ca urmarea unei astfel de decizii va fi un aspect ruinat in proportie de 50% sau mai bine.

   Concluzia - va las chiar pe voi sa o trageti, iar in acelasi timp va voi dezvalui subiectul pe care il vom dezbate astazi :

FORMELE CORPULUI

Exista 5 tipuri de forme ale corpului pe care le vom denumi dupa cateva figuri geometrice cunoscute :

-Triunghi

-Triunghi inversat

-Dreptunghi

-Rotund

-Clepsidra

1.      Privind triunghiul, daca il asociem cu imaginea unei femei, ce reiese?

a)      Ca aceasta are umerii mai ingusti decat soldurile;

b)      Ca de obicei aceasta isi cumpara haine cu 1-2 numere

mai mari in partea inferioara a corpului;

c)      Ca per - total imaginea pe care o prezinta este

una disproportionala

Forma trinnghiulara a corpului poate sa se prezinte

in doua variante:

-Una supla, pe care o vom denumi - triunghi suplu ;

-Si o alta  pe care o vom denumi – triunghi plin.

    Dar pentru ca este bine sa incepem cu inceputul, trebuie mentionat ca forma ideala a corpului este cea de clepsidra, asta insemnand ca – indiferent de forma corpului pe care lucram - vom incerca s-o aducem cat mai aproape de perfectiune prin utilizarea tuturor mijloacelor externe care ne sunt la indemana.

« Ascunde si dezvaluie »dupa cum spunea chiar celebra Coco Chanel.

Devine lesne  de inteles importanta pe care o joaca lenjeria de corp in ceea ce va primi denumirea generica de ‘produs finit’- adica imaginea noastra la finalul lucrului cu noi insine.

In consecinta... vom incerca sa adaugam acolo unde nu exista, dar si sa furam ochiul acolo unde e prea mult.

Pentru asta , foarte mare atentie in momentul in care alegem lenjeria, una dintre conditiile cele mai importante ale achizitionarii acesteia trebuind sa fie suportul si chiar liftingul bustului si al partii dorsale.

Deci, vom alege bikini care se vor potrivi perfect cu corpul nostru (nici mai mici-pentru ca vor creea linii inestetice, nici mai mari-  pentru ca vor crea efectul de fund  lasat)

Triunghiul suplu poate opta pentru chilotei tanga (daca ii prefera pe acestia) dar la triunghiul plin vor fi necesari cei de tip ’’Bottom-lifting’’- care contureaza mult mai bine formele si le tine la locul lor.

In ceea ce priveste sutienele, triunghiul suplu va avea nevoie (de obicei) de sutiene cu cupe pentru a echilibra vizual figura, in timp ce triunghiului plin ii va fi necesara minimalizarea imaginii la nivelul sanilor prin utilizarea de sutiene tip bustiera.

Bineinteles - exista si exceptiile, dar...cred ca ati prins ideea.

ALEGEREA HAINELOR PENTRU  TRIUNGH 

Vom tine cont aici de 2 reguli foarte simple :

1. Se vor utiliza haine care vor atrage atentia catre partea superioara a corpului

2. In partea inferioara se vor utiliza doar culori inchise, uni, pentru un aspect minimal.

Important !!!!

 - Evitati hainele prea strante sau prea largi. Hainele prea stramte va vor scoate in evidenta si cea mai mica imperfectiune in timp ce hainele prea largi va vor conferi un look neingrijit, aspectul acela de »am slabit dar inca port aceleasi haine »

 - Evitati hainele cu buzunare, volane sau orice alt tip de aplicatie pentru partea inferioara a corpului. Lasati toate acestea pentru partea de sus, unde va puteti juca cu ele dupa pofta inimii.

ACCESORIILE.

-Evitati curelele foarte late in jurul taliei. Sunt foarte moderne, dar adauga un plus de cm exact de unde ar trebui sa luam.

Nu uitati- Nu tot ceea ce va place vi se si potriveste. Scopul unei curele este acela de a creea proportiile perfecte nu de a tine pantalonii sa nu cada.

Puteti impodobi zona gatului fara rezerve daca renuntati la cercei. Lucru valabil si pentru maini, pe care le puteti umple cu bratari cu conditia ca pe deget sa se afle maxim un inel.

« LESS IS MORE »

 Un aspect simplu, relaxat , prin utilizarea unui singur punct focal (ex :o curea hand made din margele, o geanta over-size intr-o culoare indrazneata , un sirag interminabil in jurul gatului) este tot ceea ce avem nevoie pentru a iesi din tipare. Orice depaseste acest lux permisibil este risipa.

Motto-ul zilei :


 « Nu exista nimic mai bun pe lume decat un magazin de calitate.Cu exceptia acelui magazin de calitate care are si reduceri » J

1 comentarii:

Urania spunea...

Eu cred ca din moda trebuie sa luam doar niste idei. In rest, trebuie sa pastram stilul care ni se potriveste.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti