Dofollow Blog

La ce se uita lumea in acest moment...

Ce urmareste lumea acum

↑ Grab this Headline Animator

Cautare

Ce simte un bărbat când se termină iubirea

Ce simte un barbat cand se termina iubirea,e un titlu foarte bine structurat si foarte bine pus la punct,cred ca multe ne-am intrebat ce simte cel langa care am impartit un sarut,o lacrima,un dor,o cearta...
Din pacate in cele mai multe cazuri nu va simti mare lucru,pentru ca daca ar fi un barbat care sa tina la tine cu adevarat nu te-ar parasi,oricat iar fi de greu nu ar pleca de langa tine si tot timpul ar incerca sa te sprijine sa iti fie alaturi si mereu se va da peste cap pentru a nu vedea o lacrima pe obrazul tau...dar totusi daca acest barbat ar exista nu ar exista acest titlu,mare si indraznet.
Totusi revenind la subiectul titlului pot spune ca barbatul este o fiinta care se sperie mult mai usor decat vrea el sa para sau chiar sa creada,niciodata nu va accepta realitatea decat daca pierde cu adevarat si mereu va gandi ca tot ce spune el e bun,dar nu este asa,pentru ca era o vorba in popor destul de celebra.

"In spatele oricarui barbat de succes se afla o femeie"
De ce noi aparem peste tot si totusi tot noi suntem ranite,destul de simplu barbatul nu stie sau nu vrea sau nu poate sa isi ea un angajament fata de o singura persoana sunt enorm de putini barbati care accepta aceste angajament si trebuie tinuti bine ca sunt pe cale de disparitie.Din acest motiv si acest titlu barbatul trece usor peste cam orice relatie.
Ce simte un barbat cand se termina dragostea,asta ma intreb si eu dar totusi uitandu-ma in jur observ ca multe femei isi pun acesta intrebare.
Il vezi cum cu atat usurinta trece peste,cum practic aproape fara nici un resentiment se plimba pe aceleasi strazi cu care sa plimbat si cu tine cu alta dama,oare cei in mintea lui???
Din acest motiv am stat de vorba cu cativa amici de ai mei special pentru a scrie acest subiect,multi mi-au raspuns ca se plimba poate prin acelas parc dar vor omite bancile care totusi au un trecut in mintea lor,vor trece pe aceleas strazi dar vor omite orice amintire,pentru caci daca a tinut cu adevarat la tine isi va aminti de tine si peste ani de zile,vazusem un film in care cei doi au ramas la un acord ca daca ea va pleca din motive familiale se se intalneasca o data la 10 ani intr-o anumita gradina si intr-un anumit loc din gradina respectiva,iar dama respectiva intr-un final convinsa de o nepoata merge la o intalnire dupa 40 de ani dupa despartire de acel baiat si surpriza voi ce crede-ti el era acolo,a fost un moment prea puternic emotional sa nu imi cada macar o lacrima.Oare mai exista barbati care sa te astepte atat....
Din pacate poate nu poate da,totul depinde de cine te indragostesti,conteaza mult sa lasi valul dragostei macar 3 minute la oparte si sa vezi persoane de langa tine daca te pretueste sau nu,pentru ca altfel vei ajunge singura ...din nou.
Un barbat va trece usor peste aceste relatii si e foarte greu sa il prinzi in plasa pentru ca pentru orice barbat exista o singura femei care mereu il va da pe spate si ii va cadea la picioare,chiar daca e insurat sau nu,si in ciuda faptului ca va rade si se va bucura de viata alaturi de tine daca respectiva dama se va intoarce tu nu mai ai nici o sansa.
Singuri barbati care eu personal ii consider bunii,sunt cei care sau fript,cei care au iubit cu adevarat si care au fost da-ti la o parte in acelas fel care ne dau ei pe noi,pentru ca acei barbati inteleg perfect prin ce trece o femei in acest caz...
In idea de final e simplu,barbati trec mult mai usor peste o relatie,de ce? ma veti intreba,pentru ca ei stiu sa ignore,acele momente frumoase trecute mult mai usor decat noi.

1 comentarii:

Tsontso spunea...

Consider ca ai dreptate. Nu cred ca ei simt ceva special in momentul in care se termina dragostea. Poate plictiseala, caci sunt ca niste copii, cum vad o jucarie noua li se pare mai frumoasa si mai atragatoare si vor pleca catre ia lasand in urma fara regrete ceea ce aveau deja..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Free Website Hosting
 
Home | Gallery | Tutorials | Twitter | SchimbLink | Contact Us

Copyright © 2009 gabytza-blogz |Designed by Gabytza |Converted to blogger by Gabytzablogz

Toate drepturile sunt rezervate

Multumesc pentru ca ne urmariti